Liptovskú nemocnicu čakajú zmeny. Urgentný príjem budete v pôvodných priestoroch hľadať zbytočne


Foto: Liptovskú nemocnicu čakajú zmeny. Urgentný príjem budete v pôvodných priestoroch hľadať zbytočne Foto: Facebook/Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš

Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr. Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš informuje verejnosť o blížiacich sa zmenách, ku ktorým dôjde na urgentných príjmoch z dôvodu rekonštrukčných prác. Tie budú v zdravotníckom zariadení prebiehať už od zajtra, stredy 26. júla 2023.

Po novom tak bude interný urgentný príjem presunutý do suterénu pavilónu B, teda do interného pavilónu. Zmeny nastanú aj na traumatologickom urgentnom príjme, ktorý bude počas pracovného týždňa v čase od 7:00 do 14:00 hod. fungovať v traumatologickej ambulancii, ktorá sa nachádza na prízemí v pavilóne A. Po 14:00 hod., cez víkendy a sviatky bude fungovať v súčasných priestoroch urgentného príjmu.

„Chirurgický urgentný príjem bude od 07:00 do 14:00 hod. cez pracovné dni (Po – Pia) fungovať v chirurgickej ambulancii (na prízemí v pavilóne A, pri výťahoch vpravo). Po 14:00 hod., cez víkendy a sviatky bude fungovať v súčasných priestoroch urgentného príjmu,“ dopĺňa nemocnica.

Aj napriek tomu, že zdravotnícke zariadenie na Liptove uvádza, že zmeny sú dočasné, dátum ukončenia prác zatiaľ nebol spresnený. Preto je potrebné riadiť sa vyššie uvedenými inštrukciami až do odvolania. V prípade nových informácií vás budeme informovať.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu