Mladučkú Lilianu, ktorá zmizla po nastúpení do žilinskej MHD, vypátrala kriminálka


Foto: Mladučkú Lilianu, ktorá zmizla po nastúpení do žilinskej MHD, vypátrala kriminálka Foto: KR PZ ZA a redakcia

Žilinskí policajti pátrajú po ďalšom nezvestnom dievčatku. Len 14-ročná Liliana Sabová nastúpila do trolejbusu, odvtedy ju však nikto nevidel a domov sa nevrátila.

Nezvestná Liliana má trvalé bydlisko v Žiline. Naposledy bola videná vo štvrtok 25. apríla na autobusovej zastávke. Na Veľkej Okružnej nastúpila do spoja mestskej hromadnej dopravy, ktorý smeroval na Hájik.

Dievčatko je štíhle a vysoké približne 165 centimetrov. Má hnedé oči a dlhé vlasy farby špinavý blond. Naposledy mala oblečené čierne nohavice, čiernu mikinu, tmavú bundu s nápisom RECER, obuté mala biele topánky značky Adidas a niesla so sebou čierny ruksak značky Nike.

„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej.  Do súčasnej doby sa ju však nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru,“ píše polícia.


Aktualizácia 26. apríla

Pátranie po mladučkej Liliane bolo ukončené. Našli ju príslušníci Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Dievčatko je v poriadku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu