Kolaps dopravy v Žiline pokračuje. Na Košickej sa zrazil kamión s autom, hlásia zranených


Foto: Kolaps dopravy v Žiline pokračuje. Na Košickej sa zrazil kamión s autom, hlásia zranených
Galéria: 20 fotiek

Dopravná situácia Žiline je aktuálne opäť problematická. Motorové vozidlá stoja v rozsiahlych kolónach kvôli vypnutej svetelnej signalizácii na frekventovanej Košickej ulici. Nemusí ísť pritom o poruchu. Semafor mohli vypnúť aj policajti, ktorí momentálne riadia premávku.

Kolóny sa tvoria aj na uliciach Nemocničná, Ľavobrežná a Na Horevaží. O nič lepšia situácia nie je ani na uliciach Vysokoškolákov a v centre mesta na uliciach 1. mája a Veľká okružná.

Ďalšia policajná hliadka usmerňovala vodičov na Šibeniciach. Tam totiž zvyknú odbočovať do zákazu a prispievajú tak k zhoršeniu dopravnej situácie v meste.


Aktualizácia, 12:36

Situáciu na Košickej ulici skomplikovala dopravná nehoda. Pred svetelnou križovatkou pri AAA auto v smere z Martina do Žiliny sa zrazil kamión s autom, zablokované sú oba pruhy. Polícia dopravu odkláňa zo Šibeníc cez Celulózku. Pri nehode zasahujú šiesti hasiči s dvoma kusmi techniky. Privolaná posádka RZP z miesta odviezla zraneného muža. 

Aktualizácia, 13:17

Jedno auto z miesta nehody už odviezla odťahová služba. Pravý jazdný pruh v smere do Žiliny sa tak už stal prejazdným. V ľavom pruhu sa ešte stále nachádza kamión a ďalšie osobné auto. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu