V Martine zmizlo zo zabudnutej peňaženky 180 eur, v Čadci zas nálezca hľadá majiteľa peňazí z bankomatu


Foto: V Martine zmizlo zo zabudnutej peňaženky 180 eur, v Čadci zas nálezca hľadá majiteľa peňazí z bankomatu Foto: Ilustračné foto/pixabay.com

Zábudlivosť je problémom, s ktorým z času na čas bojuje každý. To, či svoje zabudnuté vlastníctvo ešte niekedy uvidíte, závisí na okolnostiach a ostatných ľuďoch. Dvojnásobne to platí v prípade, ak ste niekde nechali cenné predmety či finančnú hotovosť.

Na dve rôzne povahy nálezcov narazili v piatok 3. mája dve osoby, ktoré na moment pustili z hlavy svoje peniaze. Obyvateľka Martina omylom nechala pri obchodnom dome Fix peňaženku plnú bankoviek. Keď sa po ňu vrátila, na mieste už nebola.

„Srdečne pozdravujem toho ,šľachetného’ človeka, ktorý dnes našiel moju peňaženku, vzal si z nej hotovosť 180 eur a namiesto toho, aby ju aj bez tých peňazí aspoň nechal na mieste, na ktorom som ju zabudla, ju vyhodil o dva smetiaky ďalej aj s dokladmi,“ napísala rozčarovaná Martinčanka na sociálnej sieti.

Opačný zážitok môže mať majiteľ peňazí, ktoré si zabudol zobrať z bankomatu pri predajni Kaufland v Čadci. V rovnaký deň tam skutočne šľachetný nálezca objavené peniaze vzal a odovzdal pracovníkom SBS v obchode. Túto informáciu sa teraz snaží k vlastníkovi dostať prostredníctvom sociálnych sietí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu