Z parkoviska pri firme vo Vrútkach ukradli osemročné Audi. Vlastník žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní


Foto: Z parkoviska pri firme vo Vrútkach ukradli osemročné Audi. Vlastník žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní Foto: Facebook/HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov

Občianska organizácia HAKA (Hľadá sa auto, krádeže automobilov) už dlhodobo pomáha ľuďom pri pátraní po ich ukradnutých motorových i nemotorových vozidlách. Tentokrát v pondelok 27. marca v príspevku na sociálnej sieti zverejnila prípad krádeže auta vo Vrútkach.

K odcudzeniu osobného motorového vozidla značky Audi A8 Long malo dôjsť na Ulici Švermova. „Presný dátum krádeže neviem, keďže auto bolo odparkované dva mesiace na firme. Martinskej polícii to bolo nahlásené 16. 2. 2023,“ spresňuje vlastník vozidla.

Predmetné ukradnuté vozidlo čiernej farby, ktoré bolo vyrobené v roku 2015, je možné spoznať podľa evidenčného čísla MT662FT a VIN čísla WAUZZ4H5EN015439.

Ak uvidíte alebo nájdete hľadané vozidlo, ihneď volajte na známe telefónne číslo polície 158 a následne kontaktujte aj HAKA tím na telefónnom čísle 0910 666 910,“ uvádza zakladateľ skupiny HAKA Štefan Farkaš a dopĺňa kontakt na vlastníka vozidla Martina Vaneka – 0904 291 778.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu