Dvaja opití mladíci ukradli vozidlo na Orave, počas policajnej naháňačky havarovali


Foto: Dvaja opití mladíci ukradli vozidlo na Orave, počas policajnej naháňačky havarovali Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Na Orave došlo počas včerajšej noci k odcudzeniu osobného motorového vozidla. Po krádeži nasledovala policajná naháňačka. V príspevku na sociálnej sieti o tom informovala facebooková skupina HAKA, ktorá sa zameriava prevažne na pátranie po ukradnutých automobiloch.

V nedeľu 26. marca zmizlo z oravskej obce Liesek osobné auto značky Nissan Navara v čiernej farbe. Podľa informácií od majiteľa bolo odcudzené v čase medzi 22:30 hod. a 23:00 hod. v noci. Zlodeji sa na ňom však vozili len niekoľko hodín.

„Ukradnutý Nissan Navara ešte v noci vypátrali policajti z Martina. Vozidlo ukradli dvaja 18 a 19-roční muži pochádzajúci z Tvrdošína. Vozidlo ukradli a šoférovali pod vplyvom alkoholu,“ uviedol administrátor skupiny HAKA.

Pred policajnou hliadkou sa mali snažiť uniknúť, pričom došlo k dopravnej nehode. Mladík, ktorý automobil viedol, mal podľa vyjadrenia administrátora skupiny HAKA pri dychovej skúške na prítomnosť alkoholu vo vydychovanom vzduchu nafúkať približne 2 promile.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu