Čerpacie stanice reagujú na vysoké ceny pohonných hmôt. Zákazníkov chcú prilákať na zľavy


Foto: Čerpacie stanice reagujú na vysoké ceny pohonných hmôt. Zákazníkov chcú prilákať na zľavy Foto: canva.com

Benzínky na Slovensku momentálne ponúkajú akcie, aby prilákali zákazníkov. Portál topspeed.sk zistil, na ktorých čerpačkách sa v týchto dňoch oplatí tankovať.

Čerpacia stanica Slovnaft ponúka zľavu 10 centov za liter, ak natankujete minimálne 30 litrov prémiového paliva. Háčik je v tom, že zľavu môžete využiť až v prípade, že prémiové palivo natankujete dvakrát. Zľavu si v tomto prípade môžete uplatniť až pri druhom raze. Podmienkou je mať aplikáciu Slovnaft. Akcia platí len do 30. apríla 2024.

Zľavu na tankovanie prémiového paliva ponúka aj poľská sieť Orlen. V rámci jej čerpačiek taktiež získate zľavu 10 centov za liter, no podmienky sú iné. V tomto prípade nemusíte mať aplikáciu, ale fyzickú kartu s názvom Tankarta, ktorá funguje ako bankomatová karta. Pred použitím ju nabijete priamo na stanici alebo cez bankový prevod. Kartu kúpite na čerpacích staniciach alebo na webe Orlenu. Za vystavenie karty si však účtujú poplatok 1,90 eura. Zľavu môžete využiť do 31. mája 2024.

Na čerpacích staniciach OMV môžete v týchto dňoch každý tretíkrát tankovať prémiové palivo za cenu základných pohonných hmôt. Musíte mať nainštalovanú aplikáciu. Ďalšou podmienkou je, aby ste natankovali minimálne 25 a maximálne 70 litrov paliva. Ak presiahnete túto hranicu, platíte bežnú cenu. V tomto prípade však nemôžete platiť palivovými kartami. Ponuka končí 31. októbra 2024.

Čerpacia sieť Shell momentálne neponúka žiadnu zvýhodnenú cenu za tankovanie prémiového paliva. Jedinou akciou je, že za nedeľné tankovanie prémiového paliva získate dvojnásobný počet bodov do aplikácie Shell ClubSmart.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu