Žilinu navštívil známy infuencer. Milana Bez Mapy očarili katakomby aj 50-metrový bazén na plavárni


Foto: Žilinu navštívil známy infuencer. Milana Bez Mapy očarili katakomby aj 50-metrový bazén na plavárni Foto: Instagram/milan_bezmapy

Milan Bez Mapy je známy bloger, ktorý ukazuje zaujímavé cestovateľské tipy už viac ako 10 rokov. Aj vďaka tomu ho magazín Forbes označil za druhého najvplyvnejšieho influencera na Slovensku. V posledných dňoch si mohli jeho sledovatelia všimnúť, že popri mestách ako Porto, Zanzibar či Kodaň sa rozhodol na pozvanie mesta navštíviť aj Žilinu. 

To, čo ho na hlavnom krajskom meste očarilo, zhrnul v najnovšom článku na svojom blogu. Uvádza v ňom tipy, aké pamiatky v Žiline navštíviť, kde sa môžete chutne najesť, dať si dobrú kávu alebo zájsť do welnessu. Hneď v úvode upozornil na vitrážové okná na železničnej stanici a vyzdvihol ekologické možnosti dopravy v meste.



Ďalej mu učarovali gotické pivnice na Mariánskom námestí, Budatínsky hrad, Rosenfeldov palác aj Burianova veža. Fanúšikovia Milana Bez Mapy už vedia, že rád športuje. Zmapoval preto aj tieto možnosti - ranný beh absolvoval v Parku Ľudovíta štúra a vyskúšal aj 50-metrový bazén na mestskej plavárni.

Viac si prečítate na jeho blogu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu