VIDEO: V Žiline došlo k ublíženiu na zdraví, polícia prosí verejnosť o stotožnenie mužov na záberoch


Foto: VIDEO: V Žiline došlo k ublíženiu na zdraví, polícia prosí verejnosť o stotožnenie mužov na záberoch Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Žilinská polícia pátra po svedkoch udalosti, ktorú vyšetrovatelia klasifikovali ako trestný čin ublíženia na zdraví. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline preto v príspevku na sociálnej sieti prosí verejnosť o pomoc s identifikáciou osôb na záberoch z bezpečnostných kamier.

K trestnému činu malo dôjsť v stredu 16. novembra predošlého roka v centre mesta Žilina. V rovnakom čase sa po uliciach pohybovalo niekoľko mužov, ktorí sú podľa polície svedkami incidentu a môžu pomôcť s jeho objasnením.


„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vykonáva vyšetrovanie v trestnej veci ublíženia na zdraví. Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie k totožnosti neznámych osôb oznámili na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne nám napíšte formou správy na FB profile Polícia SR – Žilinský kraj,“ uviedla polícia.


K príspevku polícia pripojila aj video, ktoré je pospájané z niekoľkých záznamov rôznych bezpečnostných kamier umiestnených vo viacerých lokalitách. Zábery najskôr zachytávajú dvoch mužov, ktorí kráčajú po ulici a následne štvoricu osôb mužského pohlavia, ktoré stoja pri sebe a konverzujú. Muži z prvých záberov sú s najvyššou pravdepodobnosťou aj súčasťou druhej skupiny.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu