MsHK Žilina oslavuje 95. výročie, Vlci odohrajú zápas proti reprezentácii U18 v špeciálnych dresoch


Foto: MsHK Žilina oslavuje 95. výročie, Vlci odohrajú zápas proti reprezentácii U18 v špeciálnych dresoch Foto: MsHK Žilina

Hokejový klub MsHK Žilina je, po Slovane Bratislava (1921) a Banskej Bystrici (1922), tretím najstarším na Slovensku. Vznik klubu sa datuje ku dňu 25. januára 1925, o niekoľko dní tak oslávi výročie 95. rokov. Aj tentokrát si Vlci pripravili niečo špeciálne na potešenie fanúšikov.

Ako tomu bolo už aj v minulosti, kedy sa oslávili napríklad majstrovské triumfy Petra Sagana či štvrťstoročie 5. pluku špeciálneho určenia, aj tentokrát pôjde o špeciálnu úpravu hráčskych dresov.


Nižšie v príspevku môžete vidieť vizuál špeciálnych retro dresov MsHK Žilina, v ktorých Vlci nastúpia na zápas proti reprezentácii Slovenska do 18 rokov. Prednej strane dominuje dvojkríž, farebná trojkombinácia využíva mix čiernej, zlatej a zelenej.

Posledný zápas základnej časti sezóny sa uskutoční v nedeľu 26. januára 2020 o 18.00 hod. na zimnom štadióne v Žiline. Príďte si aj vy uctiť, spolu s hráčmi, jubileum jedného z najstarších športových klubov pod Dubňom.


Miesto: Zimný štadión Žilina
Dátum: 26.01.2020 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina