V stredu nastúpia žilinskí hokejisti v špeciálnej edícii vojenských dresov 5. pluku


Foto: V stredu nastúpia žilinskí hokejisti v špeciálnej edícii vojenských dresov 5. pluku Foto: MsHK Žilina

Pri príležitosti 25. výročia založenia žilinského 5. pluku špeciálneho určenia, ako aj vzniku Ozbrojených síl Slovenskej republiky, nastúpia žilinskí vlci na stredajší domáci zápas proti HC 07 Detva v špeciálnych vojenských dresoch. Zápas sa začína v Tipsport aréne v Žiline o 18:00 hod.

„Je dôležité pripomenúť a uctiť si ľudí, ktorí každý deň riskujú svoje životy, ochraňujú nás, bežných ľudí, a zabezpečujú mier v našej krajine. Žilinský 5. pluk patrí medzi elitné bojové jednotky nielen na Slovensku ale aj vo svete, ktoré sú nasadzované do rôznych konfliktov. Týmto im vzdávame hold a tento zápas bude venovaný hlavne im. Dúfam, že spolu s divákmi vytvoríme skvelú atmosféru. Po zápase pôjdu dresy do dražby,“ povedal športový riaditeľ MsHK Žilina Imre Valášek.

Žilinskí hokejisti začínajú naberať formu, keď najskôr v poslednom domácom zápase proti Novým Zámkom nedovolili hosťom streliť gól a zvíťazili 3:0 a následne na pôjde Zvolena ťahali za dlhší koniec v samostatných nájazdoch. O víťazný gol sa postarala posila z konca minulého roku Tomáš Pospíšil.




 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: MsHK Žilina