Prvý zápas pod novým trénerom odohrá slovenská hokejová reprezentácia proti Čechom v Žiline!


Foto: Prvý zápas pod novým trénerom odohrá slovenská hokejová reprezentácia proti Čechom v Žiline! Foto: Facebook Slovak Ice Hockey Federation

Po oznámení nového trénera “A” tímu slovenskej hokejovej reprezentácie, ktorým je 66-ročný skúsený kanaďan Craig Ramsay, je už známy termín prvého prípravného zápasu pod jeho velením. Duel sa odohrá v Žiline a slovenský výber na nastúpi proti Čechom. Vstupenky sú už k dispozícii v sieti Ticketportal.

“Máte talentovaných hráčov, ktorí však potrebujú byť správne vedení. Miro Šatan ma oslovil, aby som priniesol skúsenosti z NHL a skĺbil ich s európskym štýlom. Určite nechcem hráčov obmedzovať, ale niekedy sa treba obetovať pre úspech tímu. Moje ambície so Slovákmi? Najskôr sa chcem zorientovať, čím skôr musím prísť na Slovensko a spoznať hráčov. Až potom budem môcť hovoriť o cieľoch,” uviedol krátko po oznámení funkcie Craig Ramsay pre RTVS.

Prípravný zápas Slovensko - Česko v Tipsport Aréne začína o 17:00 hod., cena vstupenky je 6 eur v prípade dospelých a 3 eurá pre deti do 12 rokov. Deti do 6 rokov majú bezplatný vstup bez nároku na miesto. Imobilní fanúšikovia majú zápas zadarmo, počet miest je však limitovaný.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Slovak Ice Hockey Federation