Gigantické dielo GOOD BYE Veľká Británia zaujalo aj najväčšie britské denníky


Foto: Gigantické dielo GOOD BYE Veľká Británia zaujalo aj najväčšie britské denníky
Galéria: 6 fotiek

Uplynulý týždeň sme vás informovali o gigantickom diele na rybníku, ktorým partia recesistov zareagovala na odchod Veľkej Británie z EÚ. Nápis s vlajkou sa rozprestiera na rybníku s plochou 18-tisíc metrov štvorcových. Dielo skrášlilo zamrznutú hladinu vodnej plochy v Hrabovom pri Bytči.

Pre svoje obrie rozmery sa autori s unikátom dostali až do hlavných spravodajských relácií na Slovensku, neskôr si ich všimli aj dva významné anglické denníky. Internetové verzie denníkov Mirror a DialyMail priniesli o kuriozite reportáže, čím vyvolali u svojich čitateľov rozporuplné reakcie.


Brexit stále vyvoláva rozporuplné reakcie, dôkazom sú diskusie pod článkom

Časť čitateľov vzala recesiu až príliš vážne, neodpustili si ani narážky na naše členstvo v únii a výhody z neho. „Len sú naštvaní, že teraz budú musieť začať prispievať peniazmi do EÚ namiesto toho, že ich doteraz odtiaľ len brali,“ uviedol jeden z čitateľov.

Ďalší ho doplnil: „Za farbu zaplatili pravdepodobne z dotácií, ktoré sme sme sponzorovali našimi príspevkami.“ Našli sa však diskutujúci, ktorí veria, že Británia sa čoskoro bude musieť vrátiť. „Odkaz “Zbohom Británia…čoskoro sa znovu uvidíme” by mi lepšie pasoval,“ kontroval ďalší z diskutérov na DailyMail.

Video z realizácie kuriózneho diela






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu