Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody motocyklistu s osobným motorovým vozidlom v Ružomberku


Foto: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody motocyklistu s osobným motorovým vozidlom v Ružomberku Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Ružomberská polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu 27. augusta krátko pred poludním v blízkosti Ružomberku. Prosbu o pomoc s objasnením príčin kolízie uverejnilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

V sobotu približne o 11:10 hod. dopoludnia sa na ceste prvej triedy I/18 medzi obcou Ivachnová a mestom Ružomberok zrazilo osobné motorové vozidlo s motocyklom. Príčinu a ďalšie okolnosti tejto nehody vyšetruje Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku.

„Pri dopravnej nehode z doposiaľ nezistených príčin motocyklista narazil do ľavej časti pred ním jazdiaceho osobného motorového vozidla Škoda,“ priblížila polícia priebeh kolízie.

Svedkovia uvedenej nehody môžu informácie, ktoré by mohli pomôcť k jej objasneniu, oznámiť na bezplatnej linke 158, telefónnom čísle 0961 483 705, emailom na adrese orpzrk@minv.sk, prípadne formou súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu