Žilinská firma PDM Autosúčiastky sa v súťaži ShopRoku stala úspešnou už tretíkrát po sebe


Foto: Žilinská firma PDM Autosúčiastky sa v súťaži ShopRoku stala úspešnou už tretíkrát po sebe

Žilinská značka, ktorá má viac ako tridsaťročnú históriu, si aj tento rok obhájila svoje miesto na trhu. PDM Autosúčiastky patria medzi popredných predajcov náhradných dielov do automobilov a to nielen v meste ale aj širokom okolí. Dokazuje to hodnotenie samotných zákazníkov, ktorí už tretí rok po sebe udelili firme cenu kvality v kategórii autodielov v súťaži ShopRoku.

Obchod pdmauto.sk získal ocenenie po prvýkrát za rok 2019, kedy sa umiestnil na tretej priečke. Za rok 2020 si v súťaži o najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu vybojoval medzi stovkami konkurentov druhé miesto a to hneď v dvoch kategóriách.

Čo všetko stojí za úspechom žilinskej firmy?

PDM Autosúčiastky sa snažia robiť maximum pre to, aby ich zákazníci nakúpili nielen výhodné ale najmä kvalitné a kompatibilné diely. Za týmto účelom pracujú na neustálych vylepšeniach svojho internetového obchodu a poskytujú ľuďom odborné poradenstvo a asistenciu pri nákupe. Každý si navyše môže nechať súčiastky overiť prostredníctvom VIN čísla, čím získa stopercentnú istotu.

V prípade nerozhodnosti či neistoty je tu ochotný personál poskytujúci rady a pomoc telefonicky, e-mailom ale aj osobne. Pri kúpe autodielov sa preto nemusíte obávať. Väčšinu bežných objednávok vybaví obchod pdmauto.sk v termíne do 24 hodín, výnimočne môže trvať dodanie dva dni.

Tovar sa dá následne vyzdvihnúť osobne priamo v predajni na Bratislavskej ulici, alebo doručiť kuriérom na zvolenú adresu. Novinkou od leta minulého roka je rozvoz vlastným autom po Žiline a blízkom okolí. Doprava objednávky v hodnote do 70 eur je spoplatnená sumou do 2 eur, pri vyššej cene je rozvoz bezplatný.

Na stránke PDM auto nájdu motoristi v samostatnej sekcii aj množstvo zaujímavých tipov, informácií a rád, ktoré pomôžu pri výbere tých správnych dielov, značiek či základnej starostlivosti o svoj automobil. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PDM Autosúčiastky