CyS – Akadémia Petra Sagana naberá nových členov zo Žiliny a okolia, preteky sa uskutočnia v nedeľu


Foto: CyS – Akadémia Petra Sagana naberá nových členov zo Žiliny a okolia, preteky sa uskutočnia v nedeľu Foto: CyS - Akadémia Petra Sagana

Ak má aj vaše dieťa záujem o cyklistiku alebo šport ako taký, môže vyskúšať jednoduché cyklistické preteky, ktoré pre deti zo Žiliny a okolia organizuje CyS – Akadémia Petra Sagana. Klub s menom najznámejšieho slovenského cyklistu a rodáka zo Žiliny pripravuje cyklistické talenty. Úspešnú prácu s mládežou potvrdzujú množstvá umiestnení na pretekoch a nedávno aj prestup Martina Svrčeka do najlepšieho tímu na svete, belgického Deceuninck – Quick-Step.

Odchovanec akadémie Martin Svrček potvrdil správnosť rozhodnutia belgického tímu o jeho angažovaní a na víkendových Majstrovstvách sveta v cestnej cyklistike 2021 vybojoval skvelé 4. miesto. Náborové cyklistické preteky sú určené pre deti narodené v rokoch 2006 až 2013, ktoré majú záujem začať s pravidelnými cyklistickými tréningami.



Podmienkou je, aby dieťa malo vlastný horský bicykel a cyklistickú prilbu! Po pretekoch bude pre záujemcov možnosť prihlásiť sa na tréningy a stať sa členom CyS – Akadémie Petra Sagana. Náborové preteky sa budú konať v nedeľu 3. októbra 2021 v areáli Spojenej školy na Rosinskej ceste 4.

Registrácia bude prebiehať od 12:00 do 13:00 hodiny na parkovisku a k zaregistrovaniu budete potrebovať kartičku poistenca vášho dieťaťa. Štart pretekov je naplánovaný na 13:30 hod. Záleží na účasti, ale deti môžu byť rozdelené do viacerých kategórii podľa veku. Prví traja pretekári a pretekárky v každej kategórii dostanú diplom a maličkosť na pamiatku.

Viac o týchto náborových pretekoch, o tréningoch, klube CyS – Akadémia Petra Sagana a propozície k týmto pretekom nájdete pod týmto odkazom. Podujatie sa bude organizovať podľa podmienok COVID automatu pre športové podujatia. Najneskôr v piatok 1.10.2021 budú podmienky aktualizované v rozpise pretekov na stránke www.cys-petersaganacademy.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: CyS - Akadémia Petra Sagana