Nové Lahôdkovo v centre Žiliny: Poctivé čerstvé chlebíčky, domáce zákusky aj tradičné kakao


Foto: Nové Lahôdkovo v centre Žiliny: Poctivé čerstvé chlebíčky, domáce zákusky aj tradičné kakao
Galéria: 21 fotiek

Na Mariánskom námestí v Žiline funguje už niekoľko týždňov predajňa dobrôt Lahôdkovo, ktorá návštevníkov víta tradične zariadeným interiérom s nostalgickou atmosférou. Ich žalúdky potom dokáže potešiť hneď na niekoľko spôsobov, a nielen overenými klasikami.

V retro zariadených priestoroch si môžete z lahôdok vyberať - každý deň tu na vás čakajú čerstvé chlebíčky najrôznejších druhov, remeselné zákusky z domácej výroby či hod-dogy a klobásy. Medzi najpopulárnejšie chlebíčky patria tie s ruským vajíčkom, šunkový s vlašským šalátom či cesnakovou pomazánkou. Pamätníci si pri nich zaspomínajú na mliečne bary z čias komunizmu.

Najmä návštevníci z radov strednej a staršej generácie ocenia okrem atmosféry aj tradičné klasiky v podobe aspikov či šalátov s pečivom, pri ktorých si zaspomínajú na časy dávno minulé.

Návštevníkov Lahôdkova čakajú vždy čerstvé chlebíčky rôznych druhov

V Lahôdkove dostanete aj ďalšiu legendárnu dobrotu, ktorá takmer vymizla z ponúk kaviarní či predajní pochutín - a síce tradične pripravené kakao. Počas zimy vás môže zahriať tiež varené víno a vždy čerstvá polievka. S blížiacim sa vianočným časom oceníte aj vianočný punč.

Samozrejme nechýba ani káva s možnosťou posedenia alebo so sebou, a to hneď 100% Arabica Gaetano Daneli, ktorá je zárukou excelentnej kvality a vyváženej chute. Kávu si tu môžete dopriať na známe spôsoby - espresso, cappuccino, latté, s mliekom aj bez.

Najmä v lete potom oceníte frappé, teda ľadovú kávu. Po skončení aktuálne platných opatrení bude možné v Lahôdkove konzumovať chlebíčky, šaláty aj zákusky a čokoľvek iné pri stolíkoch. Rovnako si k jedlám môžete dať nealkoholické nápoje. 

Doprajte si špičkovú kávu Gaetano Danieli so sebou

Výhodou predajne s delikatesami je rýchla obsluha a možnosť zabaliť si chlebíčky či zákusky. Okrem vychutnávania si lahôdok s priateľmi vás tak predajňa zachráni aj pri narodeninách či meninách kolegov alebo rodinných oslavách.

Chcete nabaliť stovky čerstvých poctivých chlebíčkov na svadby a oslavy? Žiaden problém! Stačí si ich zarezervovať telefonicky a budú vás v dohodnutom čase čakať na predajni. Pri objednávke je aj možnosť dovozu.

Rovnako si môžete nechať zabaliť aj remeselné zákusky. Napríklad veterníky v príchutiach jahodová, malinová, pistáciová, čučoriedková, čokoládová alebo slaný karamel.

Zákusky vrátane týchto veterníkov vám od 4 kusov zabalia aj do elegantnej krabičky

Lahôdkovo sa nachádza na Mariánskom námestí 26 bližšie k rohu so Štúrovou ulicou. Viac informácií aj na Facebooku.

Lahôdkovo sa nachádza na Mariánskom námestí v Žiline.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok