VIDEO: Ďalšia nebezpečná situácia na Košickej, od nehody chýbalo len málo


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  

Na známej internetovej stránke, ktorá zverejňuje prehrešky vodičov na cestách, sa nedávno objavilo ďalšie video zo Žiliny. To zachytáva vodiča čierneho kombi, ktorý sa pravdepodobne nesprávne zaradil do jazdných pruhov na križovatke Košická. Následne sa aj napriek tomu snažil pokračovať iným smerom, ako mu umožňoval jazdný pruh.

Vodič stál v krajnom ľavom pruhu, ktorý slúži len na odbočovanie vľavo, smerom na Nemocničnú. Po zasvietení oranžovej na semafore pre smer jazdy rovno však prudko vyštartoval a snažil sa pokračovať cez križovatku smerom na Predmestskú.

Na prvý pohľad táto situácia nevyzerala až tak nebezpečne, nakoľko sa vodiči idúci rovno ešte len začínali pohýnať. Z pravej strany však stále prechádzalo niekoľko áut, pravdepodobne na červenú.


Vodič na čiernom aute tak svojou svižnou jazdou skrížil cestu dvom ďalším vozidlám. Od zrážky chýbalo naozaj len málo. Križovatka je známa práve nehodami z minulosti, pri ktorých sa šoféri zrazili kvôli jazde na červenú.

Snažiť sa stihnúť oranžovú z jedného smeru a vyštartovať tiež na oranžovú z druhého, sa môže mnohým stať osudným. Polícia v súčasnosti pátra po svedkoch nehody na Košickej zo dňa 9.11.2018.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu