Vlči Parkour pripravil pre deti počas augusta denný tábor so skvelým programom


Foto: Vlči Parkour pripravil pre deti počas augusta denný tábor so skvelým programom

Nemáte kam dať svoje deti počas augusta? Čo tak ich zveriť nášmu športovému klubu? Vášmu dieťaťu ponúkame denné tábory v Žiline. Ak ste časovo vyťažení a nemáte v blízkosti starostlivú osobu, ktorá by vaše dieťa postrážila, práve pre vás je tu naša ponuka - denný tábor Vlči Parkour.

Denné tábory sú výborným riešením, ktoré nielenže vyriešia váš problém s voľným časom, ale na rozdiel od pobytových táborov neprinášajú deťom a rodičom stres z odlúčenia. Náš seriózny prístup a nadobudnuté skúsenosti vám dávajú záruku na radostne prežité chvíle vašich detí a pokojný, bezpečný návrat domov.

Naši skúsení vzdelaní tréneri sú pripravení postarať sa, zabaviť, naučiť a svojím správaním a prístupom byť príkladom pre vaše deti.


Ako prebieha denný tábor?

Ráno o 09:00 hod. priveziete vaše dieťa, my sa oň cez deň postaráme a o 16:00 hod. vám ho v poriadku odovzdáme s množstvom zážitkov. Vy budete spokojní, že je o vaše dieťa dobre postarané a dieťa, že je s novými kamarátmi so skvelým programom v dennom tábore Vlči Parkour.

Cena na jeden je 5 eur. V cene má zabezpečený tréning, dozor a obed. So sebou si len treba priniesť fľašu s vodou. Pokiaľ máte záujem, rezervujte si termín, ktorý práve vám vyhovuje. 

Viac na: www.vlciparkour.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu