Nehoda na Štedrý deň, auto skončilo na streche


Foto: Nehoda na Štedrý deň, auto skončilo na streche
Galéria: 3 fotky

Niekoľko minút po polnoci, na Štedrý deň nám čitateľ nahlásil dopravnú nehodu, ktorá sa mala stať na ceste od hypertesca (ulica na Horevaží) na ulicu Ľavobrežná. Podľa prvých informácií malo auto skončiť na streche.

Na mieste nehody zasahovali žilinskí hasiči spolu s príslušníkmi dopravnej polície, ktorí nehodu dokumentovali. V skupine dopravného servisu na Facebooku sa objavila informácia, že na miesto prichádzalo aj vozidlo záchrannej zdravotnej služby. O tom, či sa pri nehode zranili osoby sa nám však informáciu zatiaľ získať nepodarilo.

Na miesto tejto nešťastnej udalosti má názor aj jeden z vodičov:
“Dvojpruhová zákruta dole kopcom na Ľavobrežnú priam láka tých amatérov čo si myslia že ju zvládnu v decembri v trochu vyššej rýchlosti.”


Aktualizácia 25.12.2014 - 12:00

36-ročný muž utrpel povrchové poranenia hlavy a následne bol prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline, kde podstúpil jednorázové ošetrenie. Policajný hovorca Radko Moravčík potvrdil, že dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v krvi bola negatívna. Príčiny dopravnej nehody sú predmetom policajného vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky,
aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy.

Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. Je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu