Ultras Žilina sa opäť vrátia na severnú tribúnu, najbližšie už v zápase proti Trnave


Foto: Ultras Žilina sa opäť vrátia na severnú tribúnu, najbližšie už v zápase proti Trnave

Futbalisti MŠK Žilina sa v sobotňajšom zápase budú môcť spoľahnúť na podporu z tribún, keďže klub informoval o tom, že po niekoľkých stretnutiach došlo k dohode medzi vedením a fanúšikovskými skupinami. Ultras Žilina sa tak po prestávke opäť predstavia na severe. O svoj “domov” prišli v lete, kedy klub uzavrel tribúnu po zápase s majstrovskou Trnavou.

Na základe toho ohlásili ultras koniec na tribúnach, kam sa vrátili len v roku 2016 po päťročnej prestávke. Teraz obe strany našli kompromis, rozhodujúce stretnutie trvalo podľa informácií na webe klubu tri hodiny. 

„Sme veľmi radi, že sme našli spoločnú cestu, z ktorej budeme môcť ťažiť my všetci, šošoni. Domácu podporu mladý tím Jaroslava Kentoša potrebuje, preto veríme, že na jar budeme ešte silnejší a spoločne budeme kráčať za pohárovou Európou. Spojenie fanúšik – hráči – klub je kľúčové a veríme, že vzájomnou podporou a spoluprácou z toho bude profitovať predovšetkým samotný žilinský futbal, o ktorý ide všetkým zainteresovaným,“ uviedol klub na webovej stránke.


Žilinskí ultras sa už začali mobilizovať na nadchádzajúci zápas proti Trnave, ktorý prebehne 16. februára o 14:00. „Vraciame sa na Severnú tribúnu, miesto, kde to celé začalo. Kde sa začalo formovať fanúšikovské hnutie pod Dubňom. V duchu návratu k začiatkom a reštartu fanúšikovskej scény v Žiline, Vás všetkých pozývame na Severnú tribúnu. Tradiční kotolníci, sviatoční fans, sympatizanti, bývalí pravidelní návštevníci Severu, jednoducho všetci fanúšikovia MŠK Žilina príďte v sobotu na Sever,“ uviedli Ultras Žilina. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu