Nehode na vjazde do OC Mirage predchádzala zrážka dvoch osobných áut, jeden z vodičov nafúkal


Foto: Nehode na vjazde do OC Mirage predchádzala zrážka dvoch osobných áut, jeden z vodičov nafúkal
Galéria: 12 fotiek

V sobotu 23. júna predpoludním došlo na vjazde do obchodného centra Mirage ku kurióznej dopravnej nehode. Vodič osobného vozidla značky Škoda zvalcoval rampu a parkovacie automaty na žetóny. Prípadom sa zaoberá žilinská polícia.

„Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 57-ročný vodič z okresu Žilina, viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octavia do vjazdu obchodného centra. Potom z doposiaľ presne nezistených príčin prednou časťou vozidla narazil do zadnej časti osobného motorového vozidla Volkswagen Passat, ktoré viedol 23-ročný vodič z okresu Žilina, v smere na parkovisko obchodného centra. Vozidlo Škoda následne narazilo do stojana s rampou,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Obaja vodiči sa po nehode podrobili dychovej skúške na alkohol, pričom vodič Škody s negatívnym výsledkom a vodič Volkswagenu s pozitívnym výsledkom 0,20 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 0,42 promile. Mladému vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz.


Pri dopravnej nehode našťastie nedošlo k zraneniu osôb, hmotná škoda však bola predbežne vyčíslená na sumu 7 500 eur. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu