Ivan Korčok sa už o pár hodín stretne so Žilinčanmi. Pred ľudí predstúpi na Hlinkovom námestí


Foto: Ivan Korčok sa už o pár hodín stretne so Žilinčanmi. Pred ľudí predstúpi na Hlinkovom námestí Foto: Facebook/Ivan Korčok

Už nasledujúci týždeň nás čaká druhé kolo prezidentských volieb, v ktorom si Slováci zvolia budúcu hlavu štátu. Kampaň medzitým pokračuje ďalej. V rámci nej jeden z kandidátov na prezidenta – Ivan Korčok – ohlásil aj návštevu Žilinského kraja.

Víťaz prvého kola už dnes, v stredu 27. marca, zavíta do krajského mesta na severe, no ešte predtým sa zastaví na Liptove v Ružomberku. Tu sa so svojimi podporovateľmi stretne na Námestí slobody o 12:30 hod.


Následne o 17. hodine predstúpi pred dav na žilinskom Námestí Andreja Hlinku. „Rozdiel pred druhým kolom sa stále zmenšuje, ale musíme ukázať, že nás je dosť,“ pozýva Ivan Korčok občanov na stretnutie do historického centra mesta.

Rovnako ako v mestách, ktoré navštívil počas predošlých dní (Bratislava, Košice, Banská Bystrica), aj v Žiline ľudí vyzýva k tomu, aby na námestie prišli so slovenskými vlajkami. „Ukážme, ako vyzerá skutočné vlastenectvo,“ uvádza Korčok a nepriamo tak poukazuje na jednu z hlavných tém jeho kampane.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu