Prekážkou im nie je ani podlomené zdravie. Volieb sa zúčastnili aj pacienti žilinskej nemocnice


Foto: Prekážkou im nie je ani podlomené zdravie. Volieb sa zúčastnili aj pacienti žilinskej nemocnice Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Volebného práva sa rozhodli nevzdať ani v časoch, keď im starosti robí ich vlastné zdravie. Svoj hlas v prvom kole prezidentských volieb odovzdali v sobotu 23. marca aj pacienti žilinskej fakultnej nemocnice. 

S prenosnou volebnou schránkou dorazil do zdravotníckeho zariadenia tím okrskovej volebnej komisie č. 2. Jej členovia navštívili oddelenia chirurgie, úrazovej chirurgie, rádiológie, ortopédie, psychiatrie, vnútorného lekárstva, neonatológie a fyziatrie, balneológie a rehabilitácie.


Volebný hárok do schránky vhodilo celkovo dvanásť žien a štyria muži. „Najväčší záujem o voľbu v nemocnici mali hospitalizovaní pacienti, svoje právo využilo 10 z nich,“ spresňuje hovorkyňa žilinskej nemocnice Zuzana Fialová.

Podporu jednotlivým prezidentským kandidátom sa rovnako rozhodli vyjadriť aj šiesti zamestnanci nemocnice. „Tímu okrskovej volebnej komisie veľmi pekne ďakujeme za umožnenie realizácie volieb v nemocnici,“ dopĺňa na záver zdravotnícke zariadenie v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu