Žilinský súd vydal zatykač na Ukrajinca Andriya. Neviete, kde sa nachádza?


Foto: Žilinský súd vydal zatykač na Ukrajinca Andriya. Neviete, kde sa nachádza? Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, úprava redakcie

Žilinská polícia vyhlasuje pátranie po 45-ročnom mužovi menom Andriy Falko. Už meno naznačuje, že hľadaný pochádza z Ukrajiny, konkrétne z Mariupoľu, polícia však uvádza ako jeho tolerovaný pobyt Žilinu.

„Na menovaného Okresný súd v Žiline vydal príkaz na zatknutie za trestný čin krádeže,“ spresňuje krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková s tým, že pobyt a pohyb hľadaného momentálne nie je známy. 

Popis osoby, ani oblečenia, ktoré môže mať muž na sebe, nebol spresnený. No podľa fotografie možno uviesť, že Andriy má tmavé oči, husté, nízko položené obočie, strnisko, tmavé na krátko ostrihané vlasy a na vlasovej línii má výraznú špičku, ktorá vybieha do stredu čela. 

V prípade, že viete, kde sa hľadaný nachádza alebo máte akékoľvek informácie k jeho osobe, kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo napíšte na oficiálny Facebook Polície Žilinského kraja.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu