Hľadaný muž s plechovkou sa mal prihlásiť na žilinskej polícii. Tvrdí, že bol podvedený


Foto: Hľadaný muž s plechovkou sa mal prihlásiť na žilinskej polícii. Tvrdí, že bol podvedený Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Neviete, kto je muž v bordovej bunde, ktorý nesie v ruke plechovku? Žilinská polícia objasňuje trestný čin a informácie od neznámeho muža by jej v tom mohli pomôcť.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline objasňujú trestný čin neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku. Neznámy páchateľ takýmto spôsobom zaplatil za tovar priamo v Žiline. Viac informácií o prípade by mal mať muž, ktorého fotografiu polícia uverejnila.

„Akékoľvek informácie k totožnosti muža na fotografii, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile Polícia SR - Žilinský kraj,“ napísali policajti.


Aktualizácia 19. marca:

Policajti už poznajú totožnosť muža na kamerových záberoch. Vašimi reakciami a zdieľaním, mal príspevok dosah na užívateľov Facebooku a vďaka Vám sa nám osobu podarilo stotožniť, napísali na sociálnej sieti.

Muž v červenej bunde, ktorého zachytili kamery s plechovkou v ruke, sa mal na polícii prihlásiť po uverejnení pátrania sám. Tvrdí, že bol podvedený a platobnú kartu mu dala druhá osoba, ktorá sa vydávala za jej vlastníka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu