Nevideli ste tohto muža? Kysučan Štefan Strkáč zanedbal povinnú výživu, teraz sa skrýva pred trestom


Foto: Nevideli ste tohto muža? Kysučan Štefan Strkáč zanedbal povinnú výživu, teraz sa skrýva pred trestom Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Polícia dnešným dňom (štvrtok 14. marca 2024) vyhlasuje pátranie po 58-ročnom Štefanovi Strkáčovi. Muž pochádza z Turzovky, ktorá sa nachádza v okrese Čadca, v súčasnosti však miesto jeho pobytu či pohybu nie je známe. Nevideli ste ho?

„Na menovaného Okresný súd Námestovo príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre trestný čin zanedbanie povinnej výživy,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Presný popis osoby či oblečenia polícia neuvádza, no podľa zverejnenej fotografie má Štefan riedke, tmavé, prešedivené vlasy, tmavé oči, strnisko, širší nos či výraznejšie uši.

V prípade, že hľadaného Štefana uvidíte alebo máte akékoľvek informácie o jeho osobe, oznámte ich čím skôr polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo v správe na Facebooku polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu