Tínedžer Dávid opakovane uteká z výchovného zariadenia v Ružomberku. Polícia ho našla po týždni


Foto: Tínedžer Dávid opakovane uteká z výchovného zariadenia v Ružomberku. Polícia ho našla po týždni Foto: KR PZ Žilina, úprava redakcie

Pôvodný článok (10. októbra 2023):

Ružomberská polícia viac než dva týždne pátrala po tínedžerovi z Michaloviec, ktorý bol umiestnený v miestnom diagnostickom centre. Nájsť sa ho podarilo v utorok 3. októbra, po dvoch dňoch však opäť z centra odišiel na neznáme miesto. Pomôžte ho znovu vypátrať.

Dávid Gujdan má 15 rokov, meria približne 161 centimetrov a je štíhly. Má tmavšiu pokožku, hnedé oči a čierne vlasy. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifľové nohavice, červené tričko s krátkym rukávom a sivo-červeno-čiernu mikinu s nápisom HK Slávia Partizánske na chrbte.

Na nohách mal obuté čierne crocsy s bielym pásikom. Spoznať ho môžete aj podľa niekoľkých tetovaní - na ľavej ruke má napísané meno Jasmína a srdce, na ľavom pleci zas kríž. 


„Chlapec je nezvestný od 5. októbra 2023, kedy ušiel z Diagnostického centra v Ružomberku na doposiaľ neznáme miesto a do dnešného dňa nepodal o sebe žiadne informácie. Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného chlapca. Do súčasnej doby sa však nezvestného nepodarilo vypátrať,“ uviedla Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Pokiaľ máte o Dávidovi a jeho mieste pobytu akékoľvek informácie, kontaktuje bezplatnú linku 158, prípadne navštívte ktorékoľvek oddelenie Policajného zboru. Pokiaľ preferujete sociálne siete, môžete tiež napísať súkromnú správu oficiálnej facebookovej stránke žilinskej polície.

Aktualizácia (16. októbra 2023):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Ružomberku po necelom týždni odvoláva pátranie po nezvestnom Dávidovi Gujdanovi. Tínedžer z Michaloviec opakovane uniká z diagnostického centra v Ružomberku.

Ako v pondelok 16. októbra 2023 spresnila žilinská krajská hovorkyňa Zuzana Šefčíková, 15-ročného Dávida sa podarilo vypátrať policajným príslušníkom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu