Nezvestný bol viac než dva týždne. Polícia odvolala pátranie po 15-ročnom Dávidovi


Foto: Nezvestný bol viac než dva týždne. Polícia odvolala pátranie po 15-ročnom Dávidovi Foto: KR PZ Žilina

Včera polícia v Žilinskom kraji pátrala po 15-ročnom dievčati, dnes je to 15-ročný chlapec. Dávid Gujdan je však nezvestný už piaty deň. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, ktoré zároveň žiada verejnosť o pomoc s nájdením mladého chlapca.

Pátranie po nezvestnom vyhlásila ružomberská polícia, pretože Dávid sa zdržiaval v Diagnostickom centre Ružomberok. V piatok 15. septembra však z centra odišiel na neznáme miesto a od tej doby o ňom nie sú známe žiadne ďalšie informácie.


Dávid má trvalé bydlisko v Michalovciach, je vysoký približne 161 centimetrov a má štíhlu postavu. Jeho vlasy sú čierne a oči hnedé, na sebe mal naposledy oblečené krátke sivé nohavice a obuté čierne botasky značky Adidas. Spoznať ho môžete aj vďaka tetovaniam - na ľavej ruke má meno Jasmína a srdce, na ľavom pleci zas kríž.


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestného chlapca.  Do súčasnej doby sa však nezvestného nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ uviedla Gabriela Kremeňová, krajská hovorkyňa žilinskej polície.

Aktualizácia 3. októbra 14:00 hod.

Polícia po viac než dvoch týždňoch odvolala pátranie po 15-ročnom chlapcovi. Bol nájdený a je v poriadku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu