FOTO: V centre Žiliny v noci zhoreli tri autá. Podľa majiteľky išlo o vybavovanie účtov


FOTO: V centre Žiliny v noci zhoreli tri autá. Podľa majiteľky išlo o vybavovanie účtov
Galéria: 5 fotiek
Foto: Majiteľka vozidla

Začiatkom aktuálneho týždňa došlo v Žiline k ďalšiemu požiaru, pri ktorom bolo poškodených niekoľko osobných motorových vozidiel. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru, ako aj majiteľka jedného z automobilov.

Požiar vypukol na prelome pondelka 25. a utorka 26. septembra na ulici M. R. Štefánika. Horieť malo najskôr iba jedno auto, plamene sa však rýchlo rozšírili aj na dve ďalšie vozidlá, ktoré boli zaparkované v jeho tesnej blízkosti.



Hasiči dostali hlásenie o horiacich autách približne o 3:00 hod. ráno, kým sa však dostali na miesto, oheň a vysoká teplota stihli vážne poškodiť karosériu aj vnútorné priestory vozidiel. Na zásah bolo vyslaných 8 príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Žiline s tromi kusmi protipožiarnej techniky.

„Evidentne išlo o nejaké vybavovanie účtov a opäť na to doplatili iba nevinní ľudia, pretože páchateľ si splietol auto, ktoré mal vlastne podpáliť. Je to vec vyšetrovania samozrejme, ale tak či tak by som chcela na to poukázať,“ uviedla majiteľka jedného zo zhorených vozidiel.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu