Martinský skanzen ponúka prenájom historickej krčmy za najmenej 5 648 eur ročne, fungovať môže 6 mesiacov


Foto: Martinský skanzen ponúka prenájom historickej krčmy za najmenej 5 648 eur ročne, fungovať môže 6 mesiacov Foto: Facebook/Múzeum slovenskej dediny

Múzeum slovenskej dediny Martin uverejnilo zaujímavú ponuku pre poskytovateľov stravovacích a pohostinských služieb. Počas sezóny si môžu prenajať historickú budovu Krčmy z Oravskej Polhory, ktorá leží v areáli skanzenu v Jahodníckych hájoch.

„Krčma je určená na poskytovanie pohostinských a stravovacích služieb pre návštevníkov a zamestnancov múzea počas hlavnej návštevníckej sezóny od apríla do októbra a počas programových podujatí. Prenájom je ponúkaný na dobu určitú, minimálne po dobu 1 roka a maximálne na dobu 5 rokov,“ uviedlo múzeum.

Keďže skanzen spadá pod Slovenské národné múzeum, ide o majetok štátu. Záujemcovia musia preto najneskôr do 22. mája odoslať svoju ponuku na Ministerstvo financií Slovenskej republiky. Urobiť tak môžu aj prostredníctvom tohto odkazu.

Predmetom nájmu je krčma s výčapom, kuchyňa so skladom, samostatný sklad, jedáleň a pitvor s celkovou výmerou 123,54 metrov štvorcových. Minimálna cena ročného nájmu bola rezortom financií stanovená na 5 648 eur. Prenajímateľ môže objekt využívať každoročne od 1. apríla do 31. októbra.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu