Od dnes bude uzatvorený diaľničný tunel Horelica pri Čadci, obchádzka vedie po cestách nižšieho významu


Foto: Od dnes bude uzatvorený diaľničný tunel Horelica pri Čadci, obchádzka vedie po cestách nižšieho významu Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Počas najbližších dní bude úplne uzatvorený tunel Horelica na trase diaľnice D3 pri Čadci. Dôvodom je plánovaná údržba tohto úseku komunikácie. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Pravidelnú údržbu tunela budú pracovníci vykonávať v priebehu najbližšieho víkendu. Osobné aj nákladné vozidlá smerujúce z Čadce do Žiliny či naopak, cez tento úsek neprejdú od piatku 21. apríla od 20:00 hod. večer. Práce potrvajú do nedele 23. apríla do 20:00 hod. večer.



„Doprava bude presmerovaná s odklonom dopravy v smere Čadca – Žilina pred tunelom z cesty I/11A na cestu I/11B (tzv. malý obchvat Čadce), s pokračovaním po I/11 resp. III/2017 až po mimoúrovňovú križovatku v Krásne nad Kysucou. V smere Žilina – Čadca sa doprava odkláňa z I/11A na miestnu komunikáciu v obci Oščadnica, po III/2013 na cestu I/11 a následne po I/11B návrat na I/11A,“ uviedla polícia.

Premávka bude usmernená prenosným dopravným značením. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prosí všetkých účastníkov cestnej premávky, aby v čase trvania uzávery zvýšili v tomto úseku cesty opatrnosť, boli trpezliví a ohľaduplní.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu