Počas víkendu uzavrú železničné priecestie v Párnici. Vodičom budú k dispozícii obchádzkové trasy


Foto: Počas víkendu uzavrú železničné priecestie v Párnici. Vodičom budú k dispozícii obchádzkové trasy Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Počas najbližšieho víkendu dôjde k úplnému uzavretiu cesty č. I/70 v mieste železničného priecestia v katastrálnom území oravskej obce Párnica. O dopravnom obmedzení informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Žiline dnes, vo štvrtok 20. apríla 2023.

Za uzávierkou úseku stoja plánované opravy uvedeného železničného priecestia. Vodiči by mali so zmenou v okrese Dolný Kubín počítať od 8:00 hod. v sobotu 22. apríla, pričom práce potrvajú až do 18:00 hod. ďalšieho dňa, teda do nedele 23. apríla 2023.

Cestná premávka bude dočasným dopravným značením presmerovaná odklonom dopravy v smere Martin – Dolný Kubín (cez Párnicu) na cestu I/18 na Ružomberok a následne na cestu I/59,“ spresňuje trasu obchádzky hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.


Doprava v smere Tvrdošín – Kraľovany bude odklonená na Ružomberok a v prípade jazdy v smere Žilina – Dolný Kubín a opačne môžu motoristi využiť cestu č. II/583. Uvedené dopravné obmedzenie sa netýka vozidiel integrovaného záchranného systému. Tie budú môcť využiť provizórne priecestie.

Polícia žiada účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dopravného značenia,“ pripomína hovorkyňa Kremeňová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu