Polícia pátra po 39-ročnej Zuzane z Bytče, skoro ráno odišla z miesta trvalého bydliska a už sa nevrátila


Foto: Polícia pátra po 39-ročnej Zuzane z Bytče, skoro ráno odišla z miesta trvalého bydliska a už sa nevrátila Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vyhlasuje pátranie po nezvestnej 39-ročnej žene menom Zuzana Búšovská z obce Súľov-Hradná, okres Bytča.

Hľadaná žena je vysoká asi 165 cm, má štíhlu postavu, modré oči a plavé vlasy dlhé pod lopatky. Na sebe údajne mala trojštvrťový tmavomodrý kabát, nohavice čiernej farby s jemným bielym pruhovaným vzorom, botasky čiernej farby s bielymi prvkami.

Žena je nezvestná približne od piatka 10. februára, kedy medzi jednou až štvrtou hodinou ráno odišla z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto. Do dnešnej doby sa nevrátila, pričom o sebe nepodala žiadne informácie a miesto jej pobytu je neznáme.  


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Akékoľvek informácie k nezvestnej osobe je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu