VIDEO: Pri obci Belá sa prevrátilo na strechu vozidlo, na rovnakej ceste došlo po chvíli k ďalšej nehode


Foto: VIDEO: Pri obci Belá sa prevrátilo na strechu vozidlo, na rovnakej ceste došlo po chvíli k ďalšej nehode Foto: Facebook/René Kopčan

V chladnom počasí zimných mesiacov často dochádza k dopravným nehodám, pri ktorých vozidlá dostanú šmyk a vyjdú mimo vozovky. Ďalšia z takýchto kolízii sa stala dnes v popoludňajších hodinách na hlavnom ťahu medzi Žilinou a Terchovou.

Na komunikácii druhej triedy II/583 došlo v pondelok 30. januára pred 13:00 hod. popoludní k nehode, pri ktorej sa osobné motorové vozidlo prevrátilo na strechu. O incidente informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj okoloidúci motoristi.


Na mieste zasahujú záchranné zložky vrátane piatich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru zo stanice v Žiline s dvomi kusmi techniky. Pri nehode podľa hasičov nedošlo k žiadnym vážnym zraneniam.


Automobil zostal prevrátený v tesnej blízkosti vozovky pri obci Belá v smere na Terchovú. Na ceste sa netvoria žiadne kolóny, motoristom však odporúčame zvýšiť v tomto úseku opatrnosť. Následky dopravnej nehody zachytil na kamerový záznam okoloidúci vodič, ktorý ho následne zverejnil v príspevku na sociálnej sieti.

Na rovnakej ceste došlo krátko po prvej dopravnej nehode k ďalšej kolízii. Medzi obcami Belá a Stráža sa zrazili dve osobné motorové vozidlá, z ktorých jedno bola dodávka. Podľa informácií od hasičov ani pri tejto nehode nedošlo k zraneniam, ktoré by vyžadovali lekárske ošetrenie. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu