Byty a apartmány nového projektu Rezidencie Bôrik ponúknu možnosť moderného bývania v strede Žiliny


Foto: Byty a apartmány nového projektu Rezidencie Bôrik ponúknu možnosť moderného bývania v strede Žiliny
Galéria: 4 fotky

Na ulici Alexandra Rudnaya v Žiline vyrastú v mieste administratívnej budovy Vural moderné Rezidencie Bôrik, ktoré ponúknu desiatky nových bytov doplnených polozapusteným parkovacím domom so zelenou strechou. Ide o jeden z ďalších projektov známeho miestneho developera a podnikateľa Milana Dubca.

Zámerom projektu je vytvoriť exkluzívny rezidenčný komplex situovaný v strede Žiliny. Samozrejmosťou bude vybudovanie vegetačnej strechy na parkovacích domoch a časti strechy polyfunkčného objektu. Naším cieľom je zvýšenie životnej úrovne obyvateľov v Žiline, a to vybudovaním kvalitného bývania a ďalšej občianskej vybavenosti,” uvádza Milan Dubec, výkonný riaditeľ spoločnosti Reinoo, ktorá od svojho vzniku zodpovedne pristupuje k ekologickej schránke projektov.

Vural tak už zanedlho prejde kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej zostane zachovaný iba skeletový systém. Ten sa postupne premení na polyfunkčný objekt s exkluzívnym rezidenčným bývaním a obchodnými prevádzkami. Projektové náklady na úpravu predmetného pozemku s celkovou plochou 6 563 m² by sa pritom podľa súčasných odhadov mali vyšplhať približne na 15 miliónov eur.

Rezidencie Bôrik si dávajú za cieľ okrem modernej architektúry rešpektujúcej okolie aj pokrytie vzrastajúceho dopytu po kvalitnom bývaní v blízkosti centra Žiliny. Celkovo totiž na ulici Alexandra Rudnaya pribudne 107 bytov a 14 apartmánov, na ktoré sa neodmysliteľne bude viazať aj vybudovanie 201 nových parkovacích miest

Rekonštrukcia objektu oživí a skultivuje lokalitu, ktorá má veľký potenciál. Rezidencia znamená bývanie s vyššou pridanou hodnotou. My v Reinoo však chceme maximalizovať tento výraz a spojiť prvky modernej architektúry, atraktívnej polohy, kvalitných materiálov a pridať aj služby neustálej recepcie pre obyvateľov domu,” uzavrel Dubec, podľa ktorého prestavba Vuralu predstavuje nesporné pozitívum pre rozvoj Žiliny. 

Poznámka: Milan Dubec vlastní podiel v spoločnosti mediak, s. r. o., ktorá prevádzkuje spravodajský web Žilinak.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok