Pozrite sa, ako môže vyzerať vaše nové bývanie v Jabloniach, v ponuke je posledných 12 bytov


Foto: Pozrite sa, ako môže vyzerať vaše nové bývanie v Jabloniach, v ponuke je posledných 12 bytov

Keď ide o bývanie, asi nikto z nás nechce kupovať mačku vo vreci. V bytčianskych Jabloniach, našťastie, nič také nehrozí.

Dohodnite si osobnú obhliadku

Aby ste mali lepšiu predstavu, ako by mohlo vyzerať vaše nové bývanie, nechajte sa navnadiť virtuálnou prehliadkou vzorového bytu. Ešte lepšie však bude, keď si dohodnete aj osobnú obhliadku. Na vlastné oči sa môžete presvedčiť, že byty v Jabloniach vynikajú praktickými dispozičnými riešeniami a vysokou úrovňou bytového interiéru, ktorému dominujú produkty popredných svetových výrobcov. Za všetky spomeňme podlahy renomovanej rakúskej značky EGGER. Ďalej stoja za zmienku obklady a dlažba od španielskej spoločnosti PAMESA CERAMICA, ktorá je najväčším výrobcom keramických produktov v Európe. Pozornosť si tiež zaslúžia interiérové dvere od spoločnosti POL-SKONE a v neposlednom rade umývadlové, sprchové a vaňové batérie nemeckej značky Hansgrohe.

„Vzorové“ finančné výhody

Jablone majú nielen vzorový byt, ale aj „vzorové“ finančné výhody. Aké? V prvom rade ide o výhodné fixné ceny bez inflačnej doložky. To znamená, že ako kupujúci nadobudnete byt za pevne stanovenú cenu, ktorá sa v budúcnosti nenavýši o infláciu. To vám zároveň výrazne uľahčí prístup k hypotéke, ktorú si môžete vybaviť ihneď po rezervácii bytu, teda ešte pred kolaudáciou. Zafixujete si tak súčasné nižšie úrokové sadzby a nemusíte sa báť, že úroky v ďalších mesiacoch porastú. V tejto súvislosti však treba upozorniť na jednu dôležitú vec. Odborníci sa zhodujú, že hypotéky budú už budúci rok drahšie a podmienky sa budú sprísňovať. Oplatí sa preto poponáhľať.


Posledných 12 voľných bytov

Hovorí sa, že o dobrú úrodu je vždy veľký záujem a platí to aj pre bytčianske Jablone. Byty 2. etapy sú takmer vypredané, no v ponuke ešte stále ostáva 12 voľných bytov. Nezmeškajte príležitosť a rezervujte si ten svoj čím skôr, aby vás nikto nepredbehol. Skvelou správou je, že Jablone kolaudujú už v novom roku 2023. To znamená, že nemusíte dlho čakať. Váš sen o novom bývaní sa vám splní už o pár mesiacov.

Viac na www.jablone.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Jablone