Mladík ukradol iPhone zo žilinského Datartu, pri úteku pred zamestnancami ho zahodil na parkovisku


Foto: Mladík ukradol iPhone zo žilinského Datartu, pri úteku pred zamestnancami ho zahodil na parkovisku Foto: DATART Dubeň Žilina

Vianoce sa pomaly blížia a obchodné centrá sa každodenne zapĺňajú množstvom ľudí, ktorí už začínajú vyberať či nakupovať darčeky pre svojich najbližších. Napriek tomu, že je všeobecne dobrým zvykom za tovar zaplatiť, niektorí zákazníci by si drahé predmety najradšej odniesli domov zadarmo.

Jeden z takýchto nakupujúcich sa dnes vo večerných hodinách zastavil v Obchodnom centre Dubeň na žilinskom sídlisku Vlčince. Mladý muž zamieril do predajne s elektronikou Datart, odkiaľ sa pokúsil ukradnúť nový mobilný telefón značky Apple.

„Dnes sa mi stala veľmi zaujímavá vec. Keď som nakupoval v obchodnom centre Dubeň, tak okolo mňa bežali predavači z elektra a pred nimi utekal muž v kapucni. Utekali za ním až na parkovisko a potom sa vrátili. Počul som, ako sa rozprávajú, že ukradol iPhone. Ale zrejme mu to nevyšlo, lebo ho niesli naspäť. Len neviem, či ho chytili, alebo ho zahodil pri úteku,“ opísal nevšedný zážitok svedok incidentu.

Mladík mal údajne mobilný telefón vytrhnúť z výstavného pultu a vybehnúť von z obchodu a následne aj z nákupného centra. Okamžite za ním vyštartovali traja pracovníci Datartu, ktorým sa zlodeja podarilo dobehnúť na parkovisku. Muž mal v tom momente nechať mobil na zemi a pokračovať v úteku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu