Na ceste pod Strečnom sa zrazili dve osobné autá s kamiónom, dopravu komplikujú aj práce na ceste


Foto: Na ceste pod Strečnom sa zrazili dve osobné autá s kamiónom, dopravu komplikujú aj práce na ceste Foto: Facebook/Janka Matláková

Dopravnú situáciu na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 na úseku medzi Žilinou a Vrútkami počas dnešného dňa komplikujú cestárske práce, kvôli ktorým je dočasne uzatvorený jeden jazdný pruh. Premávku však aktuálne okrem dopravných obmedzení spomaľuje aj nehoda troch vozidiel.

Ku kolízii medzi dvomi osobným automobilmi a nákladným motorovým vozidlom došlo dnes predpoludním v blízkosti lokality Šibenice. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline, ako aj okoloidúci vodiči.

Dopravná nehoda sa stala v jazdnom pruhu v smere zo Žiliny do Strečna. Pri kolízii došlo podľa hasičov ku zraneniam. Na mieste zasahujú záchranné zložky vrátane šiestich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s dvomi vozidlami. Kolóna v smere do Martina aktuálne siaha až na križovatku ulice Košická v Žiline, zdržíte sa aj na mestskom okruhu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu