Prvá päťhviezdičková autoumyváreň v Žiline sa rozrástla o novú prevádzku, do svojho tímu hľadá posily


Foto: Prvá päťhviezdičková autoumyváreň v Žiline sa rozrástla o novú prevádzku, do svojho tímu hľadá posily

Pred necelými tromi rokmi vznikla v Žiline prvá päťhviezdičková autoumyváreň poskytujúca komplexné služby ručného čistenia vozidiel. Autoumyváreň MAX, začínajúca v obchodnom centre s rovnomenným názvom, sa stala známou nielen vďaka profesionálnym službám, ale napríklad aj vďaka nápaditej bilboardovej kampani.

V čase krátko pred parlamentnými voľbami v roku 2020 sa pri cestách v Žiline začali objavovať rôzne reklamy pripomínajúce predvolebné slogany kandidátov. Po dôkladnejšom prečítaní však ľudia prichádzali na to, že v skutočnosti nejde o ďalšiu z politických kampaní ale o zábavne ladenú reklamu autoumyvárne.

S rastúcim dopytom po kvalitných službách a spokojnosťou zákazníkov sa značka rozhodla expandovať. Už niekoľko týždňov funguje päťhviezdičková Autoumyváreň MAX aj v žilinskom obchodnom centre AUPARK. Vďaka novej prevádzke tak dokáže obslúžiť oveľa väčší počet zákazníkov a zároveň je im bližšie v rámci centra mesta.

Otvorením novej prevádzky vytvorila táto lokálna značka v Žiline nové pracovné miesta. Svoj tím aktuálne rozširuje o pozície ako vedúci zmeny a profesionálny detailer motorových vozidiel. Práca je pritom možná na plný aj skrátený úväzok, živnosť alebo dohodu. 

Bližšie informácie o voľných pracovných miestach:

Hlavnou náplňou práce je komplexné čistenie osobných motorových vozidiel v obchodnom centre ZOC MAX alebo AUPARK a komunikácia so zákazníkmi. Prax pritom nie je vyžadovaná, každý záujemca bude vopred odborne zaškolený.

V prípade záujmu o prácu v autoumyvárni MAX môžete využiť aj kontaktný formulár na príslušných stránkach pre pozície Detailer alebo Manažér.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoumyváreň MAX