Šošoni chcú ešte zabojovať o titul, situáciu už nemajú v rukách


Foto: Šošoni chcú ešte zabojovať o titul, situáciu už nemajú v rukách

Futbalisiti MŠK Žilina v nedeľu po 12 zápasoch bez straty bodu prehrali na domácom trávniku so Spartakom Myjava. Žilina stráca po nepodarenom zápase 5 bodov na lídra Fortuna ligy AS Trenčín. Kapitán MŠK Viktor Pečovský nestráca nádej ani sedem kôl pred koncom. „Ideme ďalej. Trochu sme si to skomplikovali, ale nevzdávame sa. Verím tomu, že Trenčín ešte potrápime,“ uvádza oficiálna internetová stránka mskzilina.sk slová 31-ročného slovenského reprezentanta.

Situáciu už nemáme v rukách

Z výsledku je sklamaný aj stopér MŠK Milan Škriniar. „Ťažko povedať, či Myjava až tak dobre hrala, alebo išlo o našu nemohúcnosť. Nemôžeme prehrať takýto duel, asi nám chýbalo viac sa sústrediť vo finálnej fáze. Gól sme mali streliť aj nejakou šmýkačkou, súperovi to do bránky dotlačiť. Nič nie je stratené, nemáme to však vo svojich rukách, no stále veríme,“ skonštatoval reprezentant do 21 rokov.

Tréner Adrián Guľa tvrdí, že jedna prehra nezastaví úsilie

„Nie sme ešte tak ďaleko, aby sme bez enormného nasadenia a poriadnej roboty zdolali takticky pripraveného súpera, ktorý zatvoril vlastnú polovicu. Pomalšie tempo nám nesedelo, ale to sme si zavinili sami. Urazili sme pri šanciach šťastenu a aj preto sa zrodil výsledok, ktorý nik nečakal,“ uviedol A. Guľa a dodal: „Vo futbale sa to však stáva. Musíme zdvihnúť hlavy a pokračovať ďalej. Jedna prehra nás vyruší, ale nemôže nás zastaviť v našom úsilí.“


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu