KERAMIKA SOUKUP predstavuje 6 inšpirácií z nového katalógu


Foto: KERAMIKA SOUKUP predstavuje 6 inšpirácií z nového katalógu

V novom katalógu 2019 vám Keramika Soukup prináša 600 strán noviniek a inšpirácií. Nachádzajú sa v ňom kúpeľne, dlažby, podlahy, sanita i stavebná chémia. Vyberte si z 50 značiek obkladov či dlažieb a dajte svojmu bývaniu úplne iný rozmer. Nech sa páči, vyberajte.

Pozrieť katalóg

1. Biela je top
Biela kúpeľňa sa dlhodobo drží v rebríčku obľúbenosti kúpeľní na vrchných pozíciách. V kombinácii s drevenými prvkami evokuje čistotu a teplo. Práve to hľadáme v kúpeľni najčastejšie.


2. Zemité farby
Jemné odtiene zemitých farieb zbožňuje značka Porcelaingres. Zemitá dlažba zo série Urban Great príjemne dopĺňa iné farby v interiéri, možno ich jednoducho skombinovať s inými materiálmi.


3. 3D obklad
Ak sa nechcete hrať s farbami, hrajte sa so štruktúrou. Obklady Ceramica Color - Struktury dokážu svojím dekoračným reliéfom priniesť nový rozmer vašej kúpeľni.


4. Industrial 
Jednoduché a čisté línie, dlažba v sivej a šedej farbe, ktorá ťa neomrzí. Široké využitie dlažby Ceramika Color Spectre s matným povrchom poteší predovšetkým minimalistov. Využitie má v interiéri i exteriéri.


5. Hexagon 
Unikátny šesťuholníkový tvar je vkusnou náhradou drobnej mozaiky používanej na spestrenie jednoliatych obkladov. Hexagon v kombinácii so sivou dlažbou nenaruší kompozíciu pokojného bývania.


6. Príroda na dosah
Béžová, hnedá a biela. Podlaha Marazzi Rocking vynikne vo veľkej vstupnej hale, ale aj pri bazéne. Inšpiráciu pri jej tvorbe čerpali z prírodného kameňa a jeho variability. Vďaka svojej hrúbke 2 cm ju môžeme zaradiť do kategórie extrémne odolných dlažieb.


Na všetky novinky z katalógu 2019 aktuálne poskytujú 19% zľavu. Využite možnosť zaslania katalógu zdarma priamo na vašu adresu a vyberte si z množstva inšpirácií v pohodlí domova. Alebo sa príďte poradiť na predajňu v Žiline alebo v Bratislave. Tešíme sa. 

Kontaktovať

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR KERAMIKA SOUKUP