Solárne štúdio Ergoline je v Žiline od roku 1999, v súčasnosti ponúka to najluxusnejšie na Slovensku


Foto: Solárne štúdio Ergoline je v Žiline od roku 1999, v súčasnosti ponúka to najluxusnejšie na Slovensku
Galéria: 13 fotiek

História solárneho štúdia Ergoline sa začala písať niekedy v roku 1999, kedy jeho majitelia zakladali ešte jedno z prvých solárnych štúdií v Žiline. Najskôr začínali s tromi soláriami no zakrátko sa presťahovali do nových a väčších priestorov, v ktorých sídlia až dodnes. V súčasnosti prevádzkujú sedem solárií od renomovanej nemeckej značky Ergoline a medzi žilinčanmi sú veľmi dobre známi.

„Iba prednedávnom sme sa rozšírili a doplnili sme to najluxusnejšie solárium, aké firma Ergoline vyrába. Ide o Prestige 1600 Hybrid Performance LED, ktoré je založené na úplne novej hybridnej technológii opaľovania. Toto solárium má dva druhy trubíc - klasické UV a kolagénové,“ opisuje Tomáš Vnuk, majiteľ solária Ergoline Žilina.

Vďaka tejto prevratnej technológii je opálenie ešte intenzívnejšie ako predtým, čo zákazníci určite ocenia. Kolagénové svetlo pôsobí na pokožku priaznivo, preto nie je vysušená ako v prípade klasického solária. 

„Opaľovanie je v tomto prípade skutočný wellness zážitok na tej najvyššej úrovni. Počas celého opaľovacieho procesu sa do opaľovacieho tunela v rôznych intervaloch vháňa príjemná vôňa dopĺňaná spŕškou celého tela,“ dodáva Tomáš Vnuk.

Galéria: 13 fotiek

Zákazníci určite ocenia aj perfektný audio systém, ktorý dokonale spríjemňuje pobyt v soláriu. K zariadeniu si je možné prostredníctvom dokovacej stanice či cez bluetooth pripojiť smartfón a po celú dobu opaľovania počúvať vlastnú hudbu.

Každý má na výber z troch možností opaľovacieho programu, čím dosiahne individuálny výber opálenia od jemného až po intenzívne. „V našich soláriách sa dá opáliť pomerne rýchlo a naviac bezpečne, keďže spĺňajú najprísnejšie normy stanovené Európskou úniou,“ vyzdvihuje kvalitu poskytovaných služieb Tomáš Vnuk.

Samozrejmosťou je aj poradenstvo, ktoré je poskytované každému zákazníkovi. Či už ide o určenie najvhodnejšieho počtu minút strávených v soláriu podľa typu pleti alebo výber solárnej kozmetiky, kvalifikovaný personál vždy ochotne poradí. V rámci skvalitnenia služieb poskytuje solárne štúdio tiež základné kozmetické potreby, ktoré sú vždy plne k dispozícií zdarma.

Galéria: 13 fotiek

Návšteva solária v zimných mesiacoch má svoje výhody

Obecne platí, že návšteva solária by nemala byť častejšia ako 2 až 3 krát do týždňa. V zimných mesiacoch je navyše veľmi príjemná a má tiež svoje výhody. Pri mínusových vonkajších teplotách sa spojí príjemné s užitočným a popri krásnom opálení sa organizmus dobre prehreje. To určite ocení nejeden zákazník.

Pre tých, ktorí majú záujem o pravidelnú návštevu, má solárne štúdio Ergoline pripravené rôzne akcie. Medzi hlavné patrí permanentka, ktorá je plne prenosná a časovo neobmedzená a oproti jednorázovým vstupom prináša zvýhodnenie až do výšky 20%. Kto však sleduje stránku na sociálnej sieti Facebook, má možnosť využiť aj sezónne akcie, ako napríklad „black friday“, kde môže získať zľavy až do 50%.

Mapa





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok