Žilinčanov láka Letná výzva: Absolvujte DETOX a zapojte sa do súťaže o skvelú dovolenku


Foto: Žilinčanov láka Letná výzva: Absolvujte DETOX a zapojte sa do súťaže o skvelú dovolenku
Galéria: 5 fotiek

Ešte ste nepočuli o Letnej výzve? Chcete tráviť čas so svojim partnerom, manželom na exkluzívnej dovolenke all inclusive v 5-hviezdičkovom rezorte? Bude o vás dokonale postarané, bezstarostná dovolenka a pritom môžete mať aj dokonalú figúru? 

Ak ste si povedali ÁNO, tak táto výzva je určená práve pre vás. Tak neváhaj a poď na „férovku“ s našim osvedčeným projektom DETOXOM (prešlo ním úspešne už zhruba 2500 ľúdí) Do našej letnej výzvy sa môže zapojiť každý do 31. 8. 2018. Všetci, ktorí príjmu „hodenú rukavicu“, budú zaradený do žrebovania. Hlavná cena je síce len jedna, ale nikto neodíde s prázdniny rukami.

Každý účastník letnej výzvy získa od salónu zdravia a krásy Milo Jane 12 € poukážku, vo Finese čaká na vás zľava 28% na všetok tovar, v reštaurácií Sushihanil čaká dezert v hodnote 4,70 €, nemecká drogéria má pre vás 5 € na najpredávanejší prací prostriedok, v obchode Moda-Ewa čaká tiež 10 € poukážka a v cestovnej kancelárií Ekom CK cestovné poistenie grátis a super cena. 

Čo je vlastne teda ten DETOX?

Detox je skrátený názov detoxikácie, v podstate ide o očistnú kúru. Ide o proces, kedy dokážeme dostať z tela (vplyvom stravy ktorú prijímame, vodu ktorú pijeme a vzduch ktorý dýchame) všetky jedy, odpadové látky a toxíny. 

Prečo vlastne podstúpiť DETOX? 

Z výskumov vyplýva, že denne sa v tele, konkrétne v tukových bunkách ukladá enormné množstvo chemikálii. Postupne sa v nás nahromaďuje kvantum pesticídov (potraviny, vonk. prostredie), antibiotík (potraviny, liečivá), hormónov (potraviny), chemických látok (potravinárstvo), ťažkých kovov atď. Skladba našej stravy, kde chýbajú dôležité živiny taktiež poškodzuje prirodzenú schopnosť samočistenia, čo vedie k hromadeniu škodlivín.

To môže viesť k hormonálnej nerovnováhe, poruchám imunitného systému, nutričným deficitom a neefektívnemu metabolizovaniu živín. K tomu sa pridružia sprievodné javy ako časté zažívacie ťažkosti, zlé sústredenie a ľahostajnosť, priberanie na váhe, permanentná únava, bolesti hlavy, zlý dych, problematická pleť, bolesť svalov a podobne.

Rôzne detoxikačné diéty sľubujú radikálny úbytok váhy… Avšak to nie je hlavný dôvod, prečo by si mal s detoxikáciou začať aj ty. 

Hlavné dôvody prečo?

  1. Odstraňujeme z tela toxíny, jedy, odpadové látky
  2. Znižujeme váhu a naštartujeme proces spaľovania
  3. Upravená stolica
  4. Zlepšuje trávenie
  5. Zlepšuje imunitný systém
  6. Spomaľuje starnutie buniek
  7. Pomáha pri rôznych kožných problémoch
  8. Zlepšuje stav pokožky
  9. Lepší spánok a psychická pohoda
  10. Väčšia vitalita a viac energie
  11. Dostáva telo do optimálnej rovnováhy

Nás úspešný detox je postavený na viacerých veciach a procesoch, ktoré zastrešujú lekári a športový tréneri. Jedným z dôležitých komponentov nášho DETOXU je rastlinka Aloe Vera.

Niečo krátko o rastline, ktorá je súčasťou detoxu… 

Aloe Vera…

V priebehu tisícročí si táto rastlina vyslúžila mnoho prívlastkov: rastlina nesmrteľnosti, kráľovná liečivých rastlín, zelené zlato, krv Bohov, zázrak z púšte, doktor v kvetináči. Obsahuje lignity a vďaka nim má schopnosť prenikať do tkanív a detoxikovať medzibunkovú hmotu. Účinne môže vyplaviť väčšinu toxických látok z tkanív a buniek. V prírode sa nachádza zhruba viac ako 300 druhov, ale najväčšie význam má Aloe pravá a obsahuje viac ako 200 doposiaľ známych biologicky aktívnych látok (vitamíny, minerály, aminokyseliny, enzýmy…)

Kapiláry sú najtenšie cievy v tele. Každý z nás má v tele 150 tisíc kilometrov kapilár. Keď sú kapiláry nepriechodné, nemôže prebiehať dokonalá výmena kyslíka a živín a z tkanív nie je dobre odstraňovaný odpad. Okrem samotného detoxu, môžete AV použiť pri (astme, psoriáza, žalúdočné problémy, uzliny, zlomeniny, otvorené rany, afty, popáleniny, jazvy, cukrovka, herpes, plesne, lupiny a mnoho iného.

Aloe Veru na vnútorné použite môžete kúpiť najčastejšie v lekárni, preto vás chceme upozorniť, že my používame zásadne len gél najvyššej kvality (žiadna šťava, sirup, koncentrát…). Keď kupujete AV, sledujte podiel gélu, krajinu pestovania, výroby, použitie chémie, certifikácia. Tak ak chcete spraviť niečo pre svoje zdravie, figúru, poprípade vyhrať dovolenku, tak smelo do toho.

Bližšie info: letnavyzva@gmail.com




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Letná výzva