Muž si mal na sídlisku Solinky ľahnúť na cestu, osobné auto mu prešlo po hrudníku


Foto: Muž si mal na sídlisku Solinky ľahnúť na cestu, osobné auto mu prešlo po hrudníku Foto: ilustračné

Na sídlisku Solinky došlo včera 27. júla vo večerných hodinách k nešťastnej udalosti. Osobné auto prešlo kolesom cez ležiaceho muža na zemi. Nehoda sa stala kúsok od čerpacej stanice a len krátko pred 23:00 hod. večer.

„Nehoda sa mala stať tak, že vodič na Volkswagene vychádzal do kopca nad pumpu a odbočoval doľava smerom ku garážam. Tam na parkovisku ležal muž, ktorého vodič asi nevidel a prešiel po ňom. Ten ležiaci muž bol poriadne opitý a začal mu veľmi puchnúť hrudník,“ opisuje udalosť čitateľ.

K nešťastiu došlo údajne tak, že dvojica mužov prechádzala po sídlisku, pričom sa na chvíľu rozdelili a vtedy si jeden z nich ľahol na zem. Vodič na prichádzajúcom aute si ležiacu osobu na zemi pravdepodobne nevšimol, pretože vychádzal do kopca a prešiel mužovi cez hrudník kolesom.


Na miesto bola okamžite privolaná záchranná služba aj polícia

„Stále sú tam nastriekané čiary. Bol to hrozný pohľad a ten pán musel veľmi trpieť, šla mu až krv z úst,“ dodáva čitateľ. Polícia nehodu zdokumentovala a zranený muž bol prevezený do nemocnice v Žiline. Okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania. 

„Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 32-ročný vodič (zo Žiliny) viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Golf po miestnej komunikácii na sídlisku Solinky. Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu motorového vozidla s chodcom. Pri dopravnej nehode utrpel 41-ročný chodec (z okresu Brezno)  ťažké zranenia. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U chodca bol nariadený odber krvi,“ informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu