Žilinská Piváreň Máj spustila objednávanie cez web, zákazníkom vracia bonus z každej objednávky


Foto: Žilinská Piváreň Máj spustila objednávanie cez web, zákazníkom vracia bonus z každej objednávky Foto: Piváreň Máj

Piváreň Máj v mestskej časti Hliny VI, na ulici Poľná, pozná snáď každý Žilinčan. Je známa najmä širokým výberom obľúbených pív z portfólia spoločností Staropramen, Pernštejn, Topvar a Heineken. Pivo však nie je to jediné, za čím prichádza denne do tohto podniku množstvo ľudí. Lákavá je aj skvelá kuchyňa, ponúkajúca nielen tradičné jedlá, ale tiež rôzne pivárske pochúťky, hamburgery či vynikajúcu pizzu, ktorá patrí k najväčším a najchutnejším v Žiline.

Okrem desiatok druhov pizze a jedál zo stáleho jedálneho lístka, sa dá v pivárni počas celého týždňa aj dobre a rýchlo naobedovať. Ponuka denného obedového menu je dostupná v pracovných dňoch od 10:30 do 13:00 hod. a počas víkendov od 11:00 do 13:00 hod. Pre tých, ktorí nemajú čas alebo možnosť prísť osobne, funguje samozrejme aj rozvoz.

Donedávna bolo možné realizovať objednávky na rozvoz len telefonicky. Piváreň Máj však prichádza s novinkou, vďaka ktorej si každý zákazník môže priamo na webe zvoliť jedlá, na ktoré má chuť a následne, vyplnením a odoslaním jednoduchého objednávkového formuláru, si ich nechá doručiť na určenú adresu. Zákazník tak nemusí strácať čas diktovaním zvolených jedál a ďalších údajov cez telefón a navyše bude odmenený.

Za každú zrealizovanú objednávku bude totiž každému zákazníkovi pripočítaný spätný bonus. Ten si môže uplatniť buď pri najbližšej objednávke, alebo ho postupne navyšovať a následne využiť kedykoľvek v budúcnosti, a to aj naraz bez obmedzení.

Viac informácií o online objednávkach a celý jedálny lístok nájdete na stránke www.pivarenmaj.sk

Zavedením online objednávok sa Piváreň Máj snaží zvýšiť komfort pri objednávaní jedál a denného menu a zároveň uľahčiť zákazníkom komunikáciu s prevádzkou. Ak však uprednostňujete telefonický kontakt, môžete kedykoľvek vytočiť známe čísla 0904 997 997 alebo 0904 776 776 a objednávať ako doteraz.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Piváreň Máj