Exkluzívne BMW M3 CS z limitovanej edície našlo svoj dočasný domov v MD-Bavaria Žilina


Foto: Exkluzívne BMW M3 CS z limitovanej edície našlo svoj dočasný domov v MD-Bavaria Žilina
Galéria: 9 fotiek

Žilinské zastúpenie značky BMW patrí dlhodobo k najobľúbenejším i najúspešnejším autorizovaným zastúpeniam mníchovského výrobcu v Slovenskej Republike.  V rámci minuloročného otvorenia nového showroomu spĺňajúceho najnovšie štandardy značky BMW. prišla spoločnosť MD-Bavaria Žilina aj s ďalšími zásadnými novinkami. Dočkali sme sa otvorenia úplne nového showroomu BMW Motorrad s pestrou ponukou najnovších modelov motocyklov značky BMW.


Okrem toho sa žilinská pobočka BMW stala taktiež oficiálnym predajným a servisným zastúpením pre hybridné a elektrické vozidlá z divízie „BMW i“. Oficiálne zastúpenie sa ďalej vzťahuje aj na špičkové modely z magickým a legendárnym emblémom „M“, teda BMW Motorsport.

V tejto súvislosti vám v ďalších riadkoch v skratke predstavíme exkluzívny model BMW M3 CS, z 1200 kusovej limitovanej edície, na ktorý sme natrafili v showroome MD-Bavaria Žilina.


Nové BMW M3 CS je najnovším zo série špeciálnych modelov BMW M. Zároveň ide o najvýkonnejšie štandardne vyrábané BMW M3 všetkých čias! Tento vysokovýkonný sedan nadväzuje na úspešnú tradíciu športových automobilov, ktorú odštartovalo legendárne BMW M3 Evolution. Nový extrémny športovec, vybavený množstvom ľahkých karbónových komponentov a inovatívnych M technológií, dosiahol na chýrnej Severnej slučke okruhu Nürburgring obdivuhodný čas 7 minút a 38 sekúnd.

BMW M3 CS, ktorého výrobná séria je obmedzená iba na 1200 exemplárov, zároveň uchváti svojou využiteľnosťou aj pri každodennom jazdení, typickou pre štvordverový sedan.

Trojlitrový vysokovýkonný motor posúva výkon modelu M3 s úpravami Competition Package o 10 koní na celkových 460 konských síl. Špičková technológia M TwinPower Turbo zabezpečuje zrýchlenie nového M3 CS z 0 na 100 km/h iba za 3,9 sekundy. Najvyššia rýchlosť novej špeciálnej edície, ktorá sa štandardne dodáva s úpravami M Driver’s Package, je elektronicky obmedzená na 280 km/h.

Viac informácii o tomto exkluzívnom kúsku sa dozviete v žilinskom zastúpení značky BMW. Na záver prinášame ešte niekoľko fotografií.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu