V Žiline otvorili nový showroom špičkových motocyklov, ponuka BMW Motorrad Žilina je naozaj pestrá


Foto: V Žiline otvorili nový showroom špičkových motocyklov, ponuka BMW Motorrad Žilina je naozaj pestrá
Galéria: 31 fotiek

V Žiline, ako aj širokom okolí, vzniká pri spomenutí značky BMW neodmysliteľná asociácia s našim autorizovaným zastúpením mníchovského výrobcu. Spoločnosť MD-Bavaria Žilina, s.r.o., sa od svojho založenia v roku 2001 celkom zaslúžene vypracovala medzi popredné slovenské zastúpenia značky BMW.
 
Posledné obdobie prinieslo so sebou mnoho zásadných noviniek, len prednedávnom bol slávnostne otvorený nový showroom vozidiel bavorskej značky. Ten, podľa očakávania, spĺňa najnovšie štandardy tohto prémiového výrobcu, mimo to sa MD-Bavaria Žilina stala aj oficiálnym zastúpením pre modely BMW i.

Motoristickí nadšenci veľmi dobre vedia, že značka nevyrába len športvo-luxusné automobily. Do portfólia nemeckého výrobcu už od počiatku patria aj špičkové motocykle, a týmto smerom sa uberá aj rozvoj žilinskej spoločnosti.



Ďalšiu významnú novinku spoločnosti MD-Bavaria Žilina preto predstavuje otvorenie showroomu BMW Motorrad. Nové priestory sídlia na Bytčickej ulici, v priamom susedstve známeho shoowromu osobných vozidiel.

My sme si spomínané priestory, okrem slávnostneho otvorenia, boli pozrieť už aj v miernom predstihu. Už deň pred slávnostným dňom otvorenia bolo všetko pripravené na výbornú tak, aby si fanúšikovia motoriek prišli na svoje.

Určite stojí za to spomenúť, že novootvorené priestory žilinského BMW Motorrad sú momentálne najväčšie svojho druhu na našom území. Po prejdení hlavným vchodom na vás vdýchne nemecká precíznosť, okrem veľkého množstva nablýskaných strojov nás príjemne prekvapil srdečný a priateľský prístup personálu.

Galéria: 31 fotiek

Exkurziu po prízemí s krátkym predstavením najzaujímavejších modelov motocyklov BMW sme absolvovali v sprievode Tomáša Bielika, ktorý ma spolu s kolegom Miroslavom Babčanom na starosti práve predaj nových motocyklov. Nielen fanúšikovia značky ocenia prehľadné a logické usporiadanie jednotlivých modelov.

V sprievode asistentky predaja Mirky Lajčiakovej sme sa presunuli na prvé poschodie, ktoré je vyhradené pre široké spektrum značkového motocyklového príslušenstva. Tieto priestory pripomínajú luxusný butik prvotriednej módnej značky. Z ponúkaného príslušenstva zaujmú najmä novinky v podobe modelu prilby BMW Motorrad Helmets 7 a nová generácia navigácii Navigátor 6.



Z množstva zaujímavých noviniek vypichneme prítomnosť motorkárskej bundy s integrovaným airbagom BMW Motorrad Street Air. Globálne najpredávanejší motocykel BMW z Rady Adventure tu má vlastné outdoorové zátišie s imitáciou lesíka.

Pomyslenú čerešničku na torte predstavuje tzv. klubovňa, situovaná na podlaží pod showroomom. V nej nás sprevádza Vladimír Klačan, manažér oddelenia BMW Motorrad Žilina. Štýlové priestory s barom, autentickým nábytkom ako aj všadeprítomným motívom histórie BMW Motorrad predstavujú sen azda pre každého nadšenca motocyklov.



Okrem príjemnej atmosféry, ideálnej na dlhé debaty o nielen motocykloch, tu nechýba ani praktické zázemie so sprchami pre tých, ktorí na návštevu BMW Motorrad Žilina dorazili na vlastnom motocykli.

Ozdobou slávnostného otvorenia, ktoré sa uskutočnilo v piatok 26. mája 2017, bola významná udalosť v podobe európskej premiéry modelu BMW URBAN GS z rady HERITAGE. Okrem pozvaných hostí prilákala novinka aj odbornú motocyklovú verejnosť.



Následná sobota sa niesla v menej formálnej atmosfére, pre všetkých fanúšikov motocyklov boli na programe bezplatné testovanie nových modelov z dielne BMW, spojené s príjemným posedením a občerstvením.  

Ak chcete aj vy na vlastnej koži okúsiť spomínanú atmosféru nového žilinského showroomu motocyklov BMW, tím BMW Motorrad MD-Bavaria Žilina vás srdečne pozýva na návštevu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR MD-Bavaria Žilina