Súboj o pohár primátora mesta Žilina a Lukostrelecké Open Days môžete vidieť a vyskúšať už 27. mája


Foto: Súboj o pohár primátora mesta Žilina a Lukostrelecké Open Days môžete vidieť a vyskúšať už 27. mája Foto: facebook.com/lukostrelcizilina/

Lukostrelecký klub Reflex Žilina pozýva všetkých záujemcov na Lukostrelecké Open Days už 27. mája 2018 v priestoroch Vojenského útvaru 2790 v Žiline.

Na podujatí môžete lukostreľbu nie len sledovať, ale si ju aj vyskúšať

Vítaní sú všetci nadšenci, ktorí si chcú vyskúšať streľbu zo skutočného luku. Počas podujatia môžete sledovať aj súťaž najlepších lukostrelcov Slovenska v mládežníckych kategóriách na 2. kole Podtatranskej ligy O pohár primátora mesta Žilina, lukostreleckých pretekov pre deti a mládež.

Lukostrelecký klub Reflex Žilina počas podujatia v čase od 10:00 do 14:00 predstaví verejnosti lukostreľbu ako rekreačnú aktivitu pre všetky vekové kategórie. Tento šport je navyše vhodný aj pre zdravotne nezvýhodnených.

V priestoroch VÚ2790 budete mať možnosť nie len zažiť atmosféru pretekov a vidieť výborných lukostrelcov priamo v akcii, ale predovšetkým si budete môcť tento netradičný, ale o to zaujímavejší šport vyskúšať aj na vlastnej koži.


Predstavia sa úspešní športovci a lukostrelci

Počas mládežníckeho preteku sa verejnosti prestavia viacerí členovia Centra talentovanej mládeže Slovenského lukostreleckého zväzu, medzi nimi aj dvaja strelci usporiadateľského klubu - Ján Jakub Hanuliak a Ján Kúdelčík.

V najbližšom čase zabojujú viacerí z nich aj o miestenku na OH mládeže v Argentíne. Niektorí sa ešte tento mesiac zúčastnia Európskeho mládežníckeho pohára v Roverete v Taliansku a Majstrovstiev Európy mládeže v Patre v Grécku.


Miesto: Vojenský útvar 2790 v Žiline
Dátum: 27.05.2018 - 10:00    14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu