Deti z centra sociálnych služieb LÚČ zažijú už čoskoro nezabudnuteľný Deň detí


Foto: Deti z centra sociálnych služieb LÚČ zažijú už čoskoro nezabudnuteľný Deň detí

Medzinárodný deň detí sa pomaly ale isto blíži. Už o necelé dva týždne oslávime sviatok, ktorý sa oslavuje aj v mnohých iných krajinách sveta. Každoročne pripadá na 1. júna. Cieľom tohto dňa je urobiť deťom radosť, no zároveň aj poukázať na problémy týkajúce sa detí vo svete.

Ak sa spýtate detí, čo by chceli na MDD, väčšinou odpovedia, že darček. Stále však platí, že pre deti je meradlom našej lásky práve náš čas či naša pozornosť a nie len nakupovanie darčekov. 

Túto myšlienku zdieľajú aj občianske združenie Mama o.z. a žilinský eXtreme park, ktorí sa v spoluprácu s agentúrou Instedo rozhodli pripraviť pre deti z centra sociálnych služieb LÚČ taký deň detí, na ktorý určite nezabudnú. 

V sobotu 2. júna sa priamo v areáli eXtreme parku na Vodnom diele uskutoční akcia s bohatým programom pre viac ako 30 detí. Pripravené budú pre nich skákacie hrady, kolotoče, divadlo aj tvorivé dielne, maľovanie na tvár či aktivity s trénermi a rôzne sladké dobroty.


„Chceme našim detičkám urobiť radosť a tiež chceme, aby prežili nezabudnuteľný deň plný zábavy a zaujímavých aktivít. Celé toto podujatie pre nich financuje eXtreme park a agentúra Instedo, za čom im patrí obrovská vďaka,“ uviedla zakladateľka Mama o.z. Tina Majtánová. 

Areál eXtreme parku rovnako ako aj program sú 2. júna prístupné pre všetky deti, ktoré majú záujem zažiť nezabudnuteľný deň a osláviť tak svoj sviatok. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu